EN
24. Lelkes Ásványbörze a Lurdy Házban (December 11, szombat)

24. Lelkes Ásványbörze a Lurdy Házban (December 11, szombat)

Lelkes Ásványbörze

Kiállítás

Időpontok

A 24. Lurdy-Házi Ásványbörze két év után az első karácsonyi ásványbörze, ahol a természet kincseiből választhat ajándékot a fa alá. A 130 kiállító óriási választékban kínál ásványokat, drágaköveket, belőlük készült ékszereket és dísztárgyakat, amelyekkel biztosan örömöt szerezhet szeretteinek. 

Ezúttal is lesz ingyenes drágakő-meghatározás, valamint Egészségsziget, ahol a kiállítók az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket.

Programok (a részvétel a belépőjeggyel ingyenes):

  • Kiállítások Kupi László csodálatos ásványfotóiból és hazai gyűjtők válogatott ásványaiból
  • Geológiai, ásványtani előadások (szombat-vasárnap)
  • 3D vetítés a barlangok csodálatos világáról (szombat-vasárnap)
  • UV lámpás ásványbemutató (szombat-vasárnap)


Gyerekprogramok:

  • Az Interaktív földtudományos játszóházban a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek az ásványok fizikai tulajdonságaival (szombat-vasárnap). Ez a program belépőjeggyel ingyenes.
  • A Kreatív játszóházba várják a szervezők azokat a gyerekeket, akik szeretnék próbára tenni kézügyességüket (külön díjért).
  • A kisebbek az aranymosással is izgalmas élményeket szerezhetnek (külön díjért).

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják

A Lelkes Ásványbörzék 2009 óta várják az ásványok és drágakövek szerelmeseit. A rendezvények több ezer ember vonzanak, és mára már Magyarország legnépszerűbb ásványbörzéivé váltak. A szervezők Önt is várják szeretettel rendezvényeiken!

Weboldal: https://asvanyborze.com

 

Fontos információk:

A hatályos kormányrendelet szerint a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Csak akkor válassza a diák/nyugdíjas jegyet, ha a jegyet felhasználó személy valóban jogosult a kedvezményre. A diák/nyugdíjas igazolványt a szervezők a belépéskor ellenőrizni fogják.

A családi belépő csak a család együttes belépésekor vehető igénybe. A családi kiegészítő jegy csak a családi belépővel együtt érvényes.

A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak, de a belépéskor felhelyezett karszalaggal az adott napon szabadon elhagyhatja a rendezvényt, és vissza is térhet.

A rendezvény nyitva: mindhárom nap 10-től 19 óráig

Időpontok

Betöltés...