EN
12. Lelkes Ásványbörze a MOM Sportban (Február 26, szombat)

12. Lelkes Ásványbörze a MOM Sportban (Február 26, szombat)

Lelkes Ásványbörze

Börze

Időpontok

A 12. Lelkes Ásványbörze a MOM Sportban 2022. első jelentős ásványos rendezvénye, amelyen a 100 kiállító által kínált hazai és külföldi kőzetekből, kristályokból, drágakövekből, ásványi faragványokból, használati- és dísztárgyakból, valamin ékszerekből válogathat.

A 2000 m2-en megrendezésre kerülő ásványbörzén helyet kapnak az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek és olyan programok is, amelyek a gyerekek szórakoztatását, kreativitásuk fejlesztését és az ásványtan iránti érdeklődésük felkeltését szolgálják. A kreatív játszóházban próbára tehetik kézügyességüket, míg a földtudományos játszóházban interaktív bemutatók, kísérletek és a világító ásványok várják őket. Az Aranymosás is népszerű program, amelyen kisebb-nagyobb kincsekre lelhetnek. Szintén elsősorban a gyerekek érdeklődésére tarthat számot a kisállat- és kígyósimogató.

A rendezvény a felnőtteknek is izgalmas programokat kínál. Geológiai és ásványtani előadásokat tekinthetnek meg, és virtuális barlangtúrát tehetnek a 3D vetítésen. Ezúttal is lesz ingyenes drágakő-meghatározás, ezért érdemes magával vinnie a rendezvényre drágaköves ékszereit.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják

A Lelkes Ásványbörzék 2009 óta várják az ásványok és drágakövek szerelmeseit. A rendezvények több ezer ember vonzanak, és mára már Magyarország legnépszerűbb ásványbörzéivé váltak. A szervezők Önt is várják szeretettel rendezvényeiken!

Weboldal: https://asvanyborze.com

 

Fontos információk:

A hatályos kormányrendelet szerint a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Csak akkor válassza a diák/nyugdíjas jegyet, ha a jegyet felhasználó személy valóban jogosult a kedvezményre. A diák/nyugdíjas igazolványt a szervezők a belépéskor ellenőrizni fogják.

A családi belépő csak a család együttes belépésekor vehető igénybe. A családi kiegészítő jegy csak a családi belépővel együtt érvényes.

A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak, de a belépéskor felhelyezett karszalaggal az adott napon szabadon elhagyhatja a rendezvényt, és vissza is térhet.

A rendezvény nyitva: mindhárom nap 10-től 19 óráig

Időpontok

Betöltés...